För vuxna & företag

Underverkstaden ordnar också program för vuxna & företag.

Genom att träna och utforska din fantasi öppnas nya möjligheter för interaktion, koncentration och stressavlastning. Underverkstaden jobbar med tre huvudsakliga områden. Improvisation, cirkus och ordkonst. Som nykomling har vi även avslappning som motvikt. Varje område fokuserar på olika aspekter av fantasi.

Vuxenkrea2

Kreativitets­workshops

Hur kan man boosta sin kreativitet? Har alla fantasi? Tänk om du gjorde allt lite annorlunda än tidigare? Du får bekanta dig med din egen fantasi och kreativitet och hitta modeller som passar just dig bäst, både i arbetslivet som i vardagen.

Vuxenkrea2

Cirkus­workshops

Lämpligt svåra utmaningar oberoende ålder och bakgrundskunskaper. Du får öva din koordination, balans och koncentration i samma roliga paket. Vi bekantar oss med cirkusredskap så som bollar, tallrikar, dukar, flowersticks och ringar.

Vuxencirkus 1683

Mindfulness & avslappnings­workshops

För oss är mindfulness förutom stresshantering och medveten närvaro även ett resursinriktat närmandesätt för att vidga allas egna inre landskap. Vi gör konstorienterade mindfulnessövningar. Genom avslappningsövningarna får du en egen lugn stund.

Petrichill

Kreativa Tyhy-dagar för företagsgrupper

Lär känna dina kolleger (och dig själv) i alldeles nya sfärer. Välj en helhet som intresserar just er bland våra workshops! Ta modigt kontakt och bli en starkare gemenskap! Underverkstaden skräddarsyr glädjefyllda och fantasifulla personaldagar för företagsgrupper. Vi för tankarna bort från den gråa vardagen och stärker sammanhållningen i gruppen.

Program ordnas hos vår samarbetspartner Iloranta Oy, hos er eller ute i naturen om ni så önskar.

Välj vilka workshops som intresserar just er och hör av er så syr vi ihop ett paket till er!

Tyhy

Individuell kreativitets­coaching, mindfulness- & avslappnings­coaching

Kommer hösten 2024!

Sannakristall